niedziela, 30 września 2012

Milka morelowa

Kocham czekoladę:) Niestety ostatnio tylko gorzka z powodu niedoboru magnezu, ale taka też jest dobra. Chyba najlepszy jest Nussbeisser.





7 komentarzy:

  1. Piękne a te kokardki mają fajny wzorek...
    Zapraszam do mnie http://modellinowo.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  2. Podziwiam zdolnosci! :)
    Obserwuje i zapraszam do obserwowania również mojego bloga ;))

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie lubię gorzkiej, używam jej tylko do dekoracji deserów :D
    ALE MASZ TALENT *.*

    +Obserwujemy? :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Eh...gorzkiej nie zjem...błęęę :) Ale za to Twoją z chęcią bym włożyła w uszy. Świetny wzorek na kokardkach :)
    Pozdrawiam cieplutko Modeliniec

    OdpowiedzUsuń
  5. cudne ♥♥♥

    zapraszam na candy :D

    OdpowiedzUsuń

Nie akceptuję komentarzy wulgarnych ani anonimowych